Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18003807607

WhatsApp : +8615637378936

Πώς να αποτρέψει την ένδυση των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων

July 22, 2022

Οι φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες θα φορέσουν λόγω της μακροπρόθεσμης χρήσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής. Πώς να αποφύγει την ένδυση των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων; Καταρχάς, πρέπει να ξέρουμε ότι η ένδυση της φυγοκέντρου ανεμιστήραςθα είναι σε πολλές διαφορετικές θέσεις, τα τόσο διαφορετικά ενάντια στη φθορά μέτρα πρέπει να ληφθούν για αυτοί. Καταρχάς, αυτόs απαραίτητο να κάνει μια καλή εργασία στην επιφάνεια λεπίδων. Τα κοινά πλεονεκτήματα της ανθρακοποίησης, του πλάσματος που εμφανίζονται, του ψεκασμός τσιμενταρισμένου καρβιδίου, και των κεραμικών φύλλων συγκόλλησης είναι να αυξηθεί η σκληρότητα της επιφάνειας λεπίδων, η οποία βελτιώνει με τη σειρά την αντοχή της λεπίδας σε κάποιο βαθμό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αποτρέψει την ένδυση των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων  0

Αυτές οι μέθοδοι είναι εύχρηστο και χαμηλότερο κόστος, αλλά το επίστρωμα φορά γρήγορα, και μια επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει για 3 έως 5 μήνες.

Για την ένδυση λεπίδων, η ένδυση στροφείων μπορεί να μειωθεί σε κάποιο βαθμό με τη βελτίωση της δομής λεπίδων, που επεξεργάζεται την επιφάνεια εργασίας ανεμιστήρας λεπίδα ανεμιστήρων σε μια κομμένη οδοντωτά μορφή, που αλλάζει την κοίλη λεπίδα σε μια στερεά λεπίδα, και που προσθέτει τους ενάντιους στη φθορά φραγμούς συγκόλλησης στη λεπίδα. Εγκαταστήστε τον ενάντιο στη φθορά καταρράκτη, και εγκαταστήστε την ενάντια στη φθορά φορεμένη θέση καταρρακτών το περισσότερο εύκολα, η οποία μπορεί να αποτρέψει τα μόρια από τη ροή στον οπίσθιο δίσκο και τη ρίζα λεπίδων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αποτρέψει την ένδυση των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων  1

Επιπλέον, η μορφή του κολπίσκου αέρα του φυγοκεντρικού ανεμιστήρα πρέπει να επιλεχτεί εύλογα, και η ελάχιστη σχετική ταχύτητα κολπίσκων του στροφείου πρέπει να εξασφαλιστεί κατά τη διάρκεια του σχεδίου, ο αριθμός επαναστάσεων του ανεμιστήρα πρέπει να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, και η κατάλληλη μορφή του καναλιού ροής στροφείων πρέπει να επιλεχτεί.