Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18003807607

WhatsApp : +8615637378936

Γραμμή Παραγωγής

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις απόδοσης του πελάτη, που χρησιμοποιούν το επαγγελματικό λογισμικό για να υπολογίσει και να επιλέξει τον καταλληλότερο ανεμιστήρα για τον πελάτη.

 

ΣΧΕΔΙΟ

Λογισμικό χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό CAD/CAE/CEM και CFD για το προσαρμοσμένο σχέδιο, η απόδοση ανεμιστήρων είναι εγγυημένη.

 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ

Χρησιμοποιώντας CNC την τέμνουσα μηχανή πλάσματος, το μέγεθος των μερών είναι ακριβέστερο, άκρη πιάτων χάλυβα ομαλότερη.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Το στροφείο ΚΑΠ διαμορφώνεται από τη μηχανή Τύπου και η φόρμα, αεροδυναμική αποδοτικότητα του στροφείου είναι υψηλότερη.

 

ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΟΣ

Ο άξονας είναι ένα σημαντικό μέρος. Έτσι άξονας του ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑ SIMO όλη η επεξεργασία και κατασκευή στο εργοστάσιό μας προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα.

 

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΡΟΦΕΙΩΝ

Το στροφείο, ως μέρος πυρήνων του ανεμιστήρα, όλα από τον ανώτερο εξειδικευμένο εργάτη που ενώνεται στενά, ποιότητα ένωσης είναι πιό αξιόπιστο.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΩΝ

Η συγκόλληση περιβλημάτων από τους εξειδικευμένους εργάτες, γραμμή συγκόλλησης είναι ομοιόμορφη και τέλεια. Έχουμε την πλούσια εμπειρία και τους πλήρεις όρους παραγωγής για την παραγωγή των μεγάλης κλίμακας ανεμιστήρων.

 

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΡΩΓΜΩΝ ΣΤΡΟΦΕΙΩΝ

Κάθε ενωμένο στενά στροφείο θα περάσει την υπερηχητική ανίχνευση ρωγμών για να μην εξασφαλίσει καμία ατέλεια συγκόλλησης.

 

ΑΝΟΠΤΗΣΗ ΣΤΡΟΦΕΙΩΝ

Η εσωτερική πίεση του στροφείου θα αποβληθεί πλήρως μετά από 24 ώρες που ανοπτούν. Το στροφείο θα είναι σταθερότερο και ασφαλέστερο.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΣΤΡΟΦΕΙΩΝ

Ο ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ SIMO εκτελεί την ισορροπώντας κατηγορία ακρίβειας στροφείων με την αναφορά των προτύπων AMCA, η ισορροπώντας ακρίβεια μπορεί να φθάσει σε G2.0.

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κάθε θαυμαστής στη συνέλευση, θα ρυθμιστεί και θα διορθωθεί σχολαστικά.

 

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΚΙΜΗ

Κάθε ανεμιστήρας ανεμιστήρων πρέπει να περάσει την τρέχοντας δοκιμή, και να εξασφαλίσει τη σταθερότητα στο τρέξιμο.

 

ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Κάθε προϊόν νέων μοντέλων πρέπει να περάσει τη δοκιμή απόδοσης, το προϊόν θα επιτραπεί στην πώληση και τα προϊόντα μέχρι μπορούν να συναντήσουν τη σχεδιασμένη απόδοση.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Μετά από την επισκευή αμμόστρωσης και εμφάνισης, το προϊόν θα χρωματιστεί τρία στρώματα, ο χρόνος διαστήματος κάθε ζωγραφικής είναι 12~24 ώρες.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Μπορούμε να κάνουμε τη διάφορη συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

OEM / ODM

Μπορούμε να παρέχουμε το cOem και την υπηρεσία ODM σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ε & Α

SIMO είναι κύριο περισσότερων από 300 υπαλλήλων, που περιλαμβάνουν περισσότερους από 50 μηχανικούς Ε&Α, που είναι κύριο του πιό προηγμένου εξεταστικού κέντρου ανεμιστήρων, περισσότερα από 40 σύνολα εξοπλισμού δοκιμής. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς έχει προσκαλέσει επίσης τους γνωστούς εσωτερικούς και υπερπόντιους αεροδυναμικούς εμπειρογνώμονες για να συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη, που κρατούν βαθειά τις συνεταιριστικές σχέσεις με σημαντικά ιδρύματα επιστημονικής έρευνας.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Ο ενισχυτικός εξοπλισμός μας παραγωγής, Ε&Α και δοκιμής θέτει στερεά θεμέλια για την ανάπτυξη των υψηλής ποιότητας προϊόντων.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Σαν ανώτερο μέλος της ένωσης ανεμιστήρων της Κίνας, κάτω από τα υψηλά πρότυπα και τις ακριβείς απαιτήσεις της επιστημονικής και τεχνολογικής παραγωγής, με τη βοήθεια διάφορων καινοτόμων τεχνολογιών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η ανάπτυξη της τεχνολογίας παραγωγής των εθνικών επιχειρήσεων έχει προωθηθεί πολύ. Από το τέλειο εθνικό εμπορικό σήμα στην καθιέρωση του στρατηγικού σχεδιαγράμματος της παγκοσμιοποίησης, και με την προώθηση «μιας ζώνης μια ο δρόμος», προϊόντα SIMO έχει εξαχθεί στη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές, η οποία έχουν κερδίσει την εκτενή αναγνώριση από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Συγχρόνως του μετασχηματισμού και της αναβάθμισης της τεχνολογίας και των προϊόντων, SIMO έχει πάρει το προβάδισμα στην πραγματοποίηση της βιομηχανικής αναδιάρθρωσης, ελέγχοντας αυστηρά τους δείκτες προστασίας του περιβάλλοντος. και προκαλώντας την ευθύνη στις μελλοντικές γενιές. Με τις αδιάλειπτες προσπάθειες, SIMO έχει απονεμηθεί περισσότερους από 20 επαρχιακούς και δημοτικούς τιμητικούς τίτλους, όπως «να σύμβαση-τιμήσει & η υπόσχεση-κράτηση της επιχείρησης», της «προηγμένης μονάδας της ποιοτικής διαχείρισης» και της «επιχείρησης ικανοποίησης πελατών».

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4