Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18003807607

WhatsApp : +8615637378936

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.

Ανεμιστήρας SIMO

Βιομηχανικοί εμπειρογνώμονες κατασκευής ανεμιστήρων ανεμιστήρων

Πρώτης τάξεως προϊόντα, πρώτης τάξεως τεχνολογία, πρώτης τάξεως υπηρεσία

  • Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.
  • Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.
  • Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.
  • Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.
  • Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.
  • Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες SIMO Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 3500000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Η Co. ανεμιστήρων Xinxiang SIMO, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2008, τοποθετημένος στην πόλη Xinxiang, επαρχία Henan. SIMO είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων, αξονικοί ανεμιστήρες, μέρη ανεμιστήρων ανεμιστήρων. Σαν ανώτερο μέλος της γενικής ένωσης βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας, SIMO που αφιερώνονται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας θα εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Τα τελευταία χρόνια, ο ανεμιστήρας SIMO προσκάλεσε τους εσωτερικούς αεροδυναμικούς εμπειρογνώμονες για να συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη, επισύροντας την προσοχή στη προηγμένη τεχνολογία, σχεδιάζοντας συνεχώς τα νέα προϊόντα. Το εξειδικευμένο σχέδιο του σχεδίου, της κατασκευής, της δοκιμής, της επιθεώρησης και της υπηρεσίας πραγματοποιείται στο τεχνικό επίπεδο. Επιπλέον, έχουμε λάβει το Γ Ε και το Ι S Ο 9 0 0 1 πιστοποιητικό. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τη Ρωσία, την Αυστραλία, το Πακιστάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Χιλή και άλλες χώρες. Τα προϊόντα του ανεμιστήρα SIMO χρησιμοποιούνται ευρέως στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τη μεταλλουργία, τη χημική βιομηχανία, την παραγωγή τσιμέντου και γυαλιού, το βιομηχανικό σύστημα λεβήτων, το σύστημα αφαίρεσης σκόνης και άλλους βιομηχανικούς τομείς. Είτε κάνοντας τη λύση ανεμιστήρων είτε παρέχοντας την επιτόπιες τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας.

Κίνα Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η Co. ανεμιστήρων Xinxiang SIMO, ΕΠΕ, στο παρελθόν γνωστό ως εργοστάσιο ανεμιστήρων Xinxiang, ιδρύθηκε το 1955, το οποίο είναι ο οριζόμενος κατασκευαστής των βιομηχανικών ανεμιστήρων στο πρώην κρατικό Υπουργείο βιομηχανίας μηχανημάτων, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανεμιστήρων στη κεντρική Κίνα. Σαν μέλος της ένωσης ανεμιστήρων της Κίνας, η επαρχιακός-οριζόντια προηγμένη διοικητική επιχείρηση, ο ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ SIMO έχει κερδίσει περισσότερους από 20 επαρχιακούς και δημοτικούς τιμητικούς τίτλους, όπως «να σύμβαση-τιμήσει & η υπόσχεση-κράτηση της επιχείρησης», της «προηγμένης μονάδας της ποιοτικής διαχείρισης» και της «επιχείρησης ικανοποίησης πελατών», και η διάβαση της διεθνούς ποιοτικής πιστοποίησης ISO9001, και η καταχώρηση του εμπορικού σήματος ως «SIMO».

Κίνα Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

SIMO προσπαθεί για την τελειότητα στην υπηρεσία και το σύστημα μεταπωλήσεων που επάνω οι έξοδοι υπηρεσιών σε εθνικό επίπεδο. Η ομάδα υπηρεσιών αποκρίθηκε γρήγορα στον πελάτη. Η 24ωρη άμεση επικοινωνία είναι σε ανοικτή γραμμή πάντα για να εξασφαλίσει την ομαλές εγκατάσταση, την ανάθεση, και λειτουργία του εξοπλισμού. Σταθερά πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης πρέπει να απολαύσει η υπηρεσία. Οι αξιόπιστες εγγυήσεις υπηρεσιών αντέχουν τη δοκιμή του χρόνου.

Κίνα Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

SIMO είναι κύριο περισσότερων από 300 υπαλλήλων, που περιλαμβάνουν περισσότερους από 50 μηχανικούς Ε&Α, που είναι κύριο του πιό προηγμένου εξεταστικού κέντρου ανεμιστήρων, περισσότερα από 40 σύνολα εξοπλισμού δοκιμής. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς έχει προσκαλέσει επίσης τους γνωστούς εσωτερικούς και υπερπόντιους αεροδυναμικούς εμπειρογνώμονες για να συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη, που κρατούν βαθειά τις συνεταιριστικές σχέσεις με σημαντικά ιδρύματα επιστημονικής έρευνας.

Κίνα Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0