Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18003807607

WhatsApp : +8615637378936

Πώς να διακρίνει την κατεύθυνση της περιστροφής της διάταξης απόσβεσης

May 24, 2022

Η λειτουργία της διάταξης απόσβεσης είναι να προ-περιστραφεί ο αέρας για να κάνει τη ροή αέρα στο στροφείο πιό ομαλά. Εάν μια διάταξη απόσβεσης αριστεροχείρων εγκατασταθεί σε έναν δεξιόχειρα ανεμιστήρα, ο αέρας θα προσκρούσει άμεσα στις λεπίδες, το οποίο φανερώνεται κυρίως όπως υπερανυψώνει φορτίο και ισχυρή δόνηση, εάν η διάταξη απόσβεσης είναι πλήρως ανοικτή, το ρεύμα θα αυξηθεί κατ' ευθείαν, και σε βαριές περιπτώσεις, η μηχανή θα καψει έξω.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διακρίνει την κατεύθυνση της περιστροφής της διάταξης απόσβεσης  0

 

Σήμερα θα μοιραστώ με σας πώς να διακρίνω την κατεύθυνση περιστροφής της διάταξης απόσβεσης. Εξετάστε αρχικά αυτήν την οριζόντια διάταξη απόσβεσης. Κατ' αρχάς, πρέπει να βρούμε τη ράβδο υποστήριξης της διάταξης απόσβεσης ως σημείο βάσεων (ή να πάρει την κατεύθυνση αεραγωγού εισαγωγής ως σημείο βάσεων), και παρατηρούμε έπειτα την κατεύθυνση περιστροφής της λαβής συνδέσμων από κλειστός πλήρως πλήρως σε ανοικτό, η δεξιόστροφη περιστροφή είναι σωστή περιστροφή, η αντίθετη προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού περιστροφή αφήνεται την περιστροφή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διακρίνει την κατεύθυνση της περιστροφής της διάταξης απόσβεσης  1

 

Πώς να διακρίνει την κατεύθυνση περιστροφής της διάταξης απόσβεσης που εγκαθίσταται στον ανεμιστήρα; Κατ' αρχάς, στεκόμαστε από την πλευρά μηχανών και παρατηρούμε την κατεύθυνση της λαβής από κλειστός πλήρως πλήρως σε ανοικτό (η κατεύθυνση του διακόπτη θα χαρακτηριστεί επίσης στη διάταξη απόσβεσης για να μας βοηθήσει να διακρίνουμε καλύτερα), η δεξιόστροφη περιστροφή είναι σωστή, και η αντίθετη προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού περιστροφή αφήνεται.

 

Ακριβώς μοιράστηκα είμαι η μέθοδος την κατεύθυνση περιστροφής της διάταξης απόσβεσης πέταλο-τύπων. Οι κοινές μορφές της διάταξης απόσβεσης είναι μονού δίσκου, τρεις-πιάτο και louver. Μεταξύ τους, ο μονού δίσκου και το τρεις-πιάτο δεν διαιρείται σε κατευθύνσεις περιστροφής, και μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα σύμφωνα με την κατεύθυνση του αεραγωγού εισαγωγής. Όσον αφορά τη διάταξη απόσβεσης παραθυρόφυλλο-τύπων, εάν πρέπει να ξέρετε περισσότεροι για το, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με.

το https://www.youtube.com/watch?v=mUZxYOZKRNI&t=39s