Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18003807607

WhatsApp : +8615637378936

Ποιοι είναι οι τύποι στροφείων ανεμιστήρων;

November 1, 2021

Το στροφείο είναι η καρδιά του φυγοκεντρικού ανεμιστήρα. Οι διαφορετικές συνθήκες εργασίας έχουν τις διαφορετικές απαιτήσεις για τις μορφές στροφείων φυγοκεντρικών ανεμιστήρων. Σύμφωνα με τη γωνία λεπίδων της εξόδου στροφείων, μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις τύπους: μπροστινός τύπος, ακτινωτός τύπος και οπίσθιος τύπος.
Η μπροστινή λεπίδα τύπων, γωνία εξόδου λεπίδων β2 > 90 °, η εξαγωγή της πίεσης αέρα είναι υψηλότερη, αλλά η αποδοτικότητα είναι χαμηλή, οι μπροστινές συλλεγμένη λεπίδων τύπων εύκολα ακαθαρσίες μεταξύ των στροφείων, εύκολο λέρωμα, που χρησιμοποιείται για τη ροή αέρα, αλλά απαιτεί την υψηλότερη περιοχή, ευρεία εφαρμογή, λεπίδα γενικά στενότερη, ποσότητα, δακτυλογραφώ κοινό στο πρότυπο ανεμιστήρων έχει 9-10 σειρές, υψηλός ανεμιστήρας σειράς 9-08.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι στροφείων ανεμιστήρων;  0

 

Ακτινωτή λεπίδα: η γωνία εξόδου της λεπίδας β2=90°, αυτό έχει την απλή δομή, χαμηλό κόστος παραγωγής, παράμετροι μεταξύ του μπροστινού τύπου και ο πίσω τύπος, χαμηλή αποδοτικότητα, λόγω των χαρακτηριστικών μη εύκολού του στην κλίμακα, αυτό περισσότερο χρησιμοποιείται στο ορυχείο και τους βαριούς όρους σκόνης.

Οπίσθια λεπίδα: γωνία β2 εξόδου λεπίδων<90>