Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18003807607

WhatsApp : +8615637378936

Ραγίζοντας περιοχή παράδοσης ανεμιστήρων φούρνων του Καζακστάν

August 29, 2022

Στις 26 Αυγούστου, οι ραγίζοντας θαυμαστές φούρνων που διατάχτηκαν από τους χρήστες στο Καζακστάν παραδόθηκαν επιτυχώς. Υπάρχουν 9 ανεμιστήρες σε αυτήν την αποστολή, της οποίας 6 ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται για το αέριο που παράγεται από το φούρνο πυρόλυσης και που μεταβιβάζεται υπό πίεση. Εύφλεκτο και εκρηκτικό αέριο, έτσι δεν πρέπει να υπάρξει καμία διαρροή.

Σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, έχουμε πυκνώσει τον ανεμιστήρα, και η σφραγίζοντας συσκευή υιοθετεί μια μηχανική σφραγίδα για να εξασφαλίσει ότι η θέση όπου ο κύριος άξονας και το περίβλημα είναι σε επαφή δεν θα διαρρεύσει το αέριο. Η μεταφορά υιοθετεί τη συσκευασία πλαισίων, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει τις προσκρούσεις κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και της εκφόρτωσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ραγίζοντας περιοχή παράδοσης ανεμιστήρων φούρνων του Καζακστάν  0

Οι βιομηχανικοί φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες του ανεμιστήρα SIMO μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα διάφορα βιομηχανικά συστήματα, όπως η ηλεκτρική παραγωγή, η μεταλλουργία, η παραγωγή τσιμέντου, η χημική βιομηχανία, τα συστήματα αποτέφρωσης αποβλήτων, τα βιομηχανικά συστήματα λεβήτων, κ.λπ.

Επιλέξτε τον ανεμιστήρα SIMO, θα σας εξυπηρετήσουμε ολόψυχα.